Hääkuvaus

teidän

taianomainen päivänne


Hääkuvissa kaunein kameralle tallentuva asia on aina kahden ihmisen välinen yhteys toisiinsa. Hääkuvauksissa pääasiallinen tavoitteeni on tuoda näkyväksi juuri teidän kahden välinen yhteys ja luoda juuri teidän näköisenne kuvat, jotka palauttavat teidät tärkeän päivänne tunnelmaan vielä vuosikymmentenkin kuluttua. Kamerani edessä ei tarvitse poseerata eikä varsinkaan pönöttää, vaan saatte keskittyä täysin toisiinne – minä huolehdin kaikesta muusta.

seremonian ja juhlapäivän

dokumentointi


Koska hääpäivä yleensä menee suurissa tunteissa hetkeen keskittyen, on äärimmäisen arvokasta että päivä tulee ikuistettua laadukkaisiin kuviin, joiden myötä pääsee palaamaan taianomaiseen päivään aina uudestaan. Kuvaajana tärkein tavoitteeni on saada kamera täyteen tunteentäyteisiä, tunnelmallisia ja juuri teidän juhlanne ainutlaatuisuudesta kertovia hetkiä – tehdä päivästänne unohtumaton.

Kuljen mukana ikimuistoisen päivänne läpi niin pitkään kuin toivotte – potrettien lisäksi tulen ilomielin ikuistamaan niin vihkiseremonian kuin hääjuhlan. Löydät lisätietoa paketeista Hinnasto-sivulta.

Ikuistetaan teidän kahden ainutlaatuinen päivä

Ota yhteyttä