Info

Mari


valokuvaaja   kuvataiteilija

Tervetuloa tutustumaan kuviini, maalauksiini ja minuun!

Olen yli 10 vuotta alalla toiminut helsinkiläinen ammattivalokuvaaja. Ilokseni asiakkainani on niin lapsiperheitä, yrityksiä kuin lehtiäkin. Lisäksi teen paljon yhteistyötä eri viestintätoimistojen kanssa.

Työssäni nautin eniten sen monipuolisuudesta ja luovuudesta sekä ennen kaikkea ihmisten kohtaamisesta. Uskon vilpittömästi valokuvan voimauttavaan vaikutukseen ja halu tarjota kuvattavalle kaikinpuolin positiivinen kuvauskokemus onkin kaiken tekemiseni punainen lanka.

Valokuvaamisen lisäksi olen kuvataiteilija ja silloin, kun en ole kameran takana, tartun maalipensseleihin. Teokseni ovat abstrakteja maalauksia, joissa on tilaa jokaisen omalle tulkinnalle. Olet tervetullut tutustumaan livenä maalauksiini studiolleni Kaivopuistoon.

Vaikka rakastankin töitäni, vapaa-ajalla pyrin keskittymään läheisiin ihmisiin, lukemiseen, joogaan, taidenäyttelyihin ja kahvin juomiseen.

Valokuvausta tai kuvataidetta – ota yhteyttä ja luodaan jotain hienoa yhdessä!

Sydämellä, Mari


Studio


 

Sijainti

Studioni sijaitsee kauniissa vanhassa huvilassa Helsingin Ullanlinnassa, Kaivopuiston laidalla. Julkisilla pääset helposti paikalle 3-ratikalla. Jos tulet autolla, on Kaivohuoneen sekä Café Ursulan kiekolliset parkkipaikat aivan kivenheiton päässä.

Miljöö

Studion lisäksi Kaivopuiston ja sen lähistön upeat puisto- ja rantamiljööt ovat aivan käden ulottuvilla ja ympäristö tarjoaa hienot puitteet myös ulkokuvauksille. Tietysti liikun kameran kanssa mihin tahansa ympäri pääkaupunkiseutua. Studiotilan kompaktiudesta johtuen useamman hengen kuvaukset vain ulkomiljöössä.

Noudatamme 25.5.2018 voimaan tullutta tietosuojalakia. Lue lisää täältä.