Pakkaset on viime viikkoina ainakin täällä Helsingissä olleet aivan jäätävät, mutta onneksi kylmyyttä on kompensoinut jo selkeästi horisontin yli kurotteleva kevätaurinko. Se ihmeellinen taivaankappale, joka on alkanut taas piristävästi häikiä silmiin. Näiden upeiden talvikelien kunniaksi päätin laittaa blogin pystyyn ja alkaa silloin tällöin kirjoitella – tai no, kertoilla tarinoitani kuvapainotteisesti.

Olen alkuvuodesta hieman päivittänyt kuvauspakettejani ja nyt kaikkiin lapsi-, perhe-, raskaus- ja voimakuvauspaketteihin kuuluu 10 viimeisteltyä kuvaa. Kuvaustyylini on lifestyle-henkinen ja kaikissa kuvauksissa syntyy aina kuvasarja, joka sen lisäksi että yksittäiset kuvat kertovat oman tarinansa, muodostaa kokonaisuudessaan laajemman ja syvemmän tarinan. Blogi mahdollistaa jatkossa sen, että voin teille paremmin näyttää, minkälainen kokonaisvaltainen elämys kuvaus lopulta onkaan.

Jännittävän blogimatkan saavat aloittaa nämä nuoret söpöläiset, joiden kanssa vietimme kuvaushetken maagisen valon alla Kaivopuistonrannassa ja Uunisaaressa.

 

Sen lisäksi, etten kestä kuinka söpöjä nämä kaksi ovat, olen aika innoissani tästä alkaneesta blogimatkasta! Ihanaa, jos tuut mun mukaan 🙂

Valolla, Mari