Teen paljon kuvauksia studiossa sekä etenkin kesäaikaan ulkomiljöössä, mutta todella hyvä kuvauspaikka voi olla myös kuvattavan koti. Koska kuvaustyylini on lifestyle-henkinen, tuo kotona kuvaaminen kuviin aivan erityisen persoonallisen lisänsä. Etenkin jos kyseessä on perhekuvaus ja mukana vastasyntynyt, on myös asiakkaalle mukavaa että kuvaaja tulee kotiin.

Viime viikolla sain kuvata tämän ihanan perheen, johon vanhempien lisäksi kuului valloittava ja vekkuli 2-vuotias sekä suloistakin suloisempi kuukauden vanha vauva.

 

 

“Sometimes being a big brother is even better than being a superhero.”

 

 

En kestä kuinka liikkiksiä nämä kaksi ovat <3 Vaikka 2-vuotiaalla on jo vauhtia ja tahtoa, on maailman mystisintä miten suuri sydän pieneen ihmiseen voikaan jo mahtua.

 

 

“Having somewhere to go, is HOME. Having someone to love, is FAMILY. Having both, is a BLESSING.”

 

 

Millaisia kuvia sinä toivoisit omasta maailman rakkaimmasta perheestäsi? Tapahtuipa kuvaus kotona, studiossa tai ulkona miljöössä, tehdään kuvista juuri teidän näköisenne.

Suomen kesä tarjoaa mitä huikeimmat kuvauspuitteet myös ulkokuvauksiin, mutta parhaat (tai ainakin valoisimmat ja lämpimimmät) kuvaussäät menevät yllättävän nopeasti – varaathan siis oman kuvauksesi ajoissa!

Valolla, Mari