Kuulin viime viikolla, että jonkun pariskunnan hääkuvaaja oli perunut kuvauksen vain muutamaa viikkoa ennen sovittua hääkuvausta – saatuaan selville, että asiakkaanaan olisikin ollut naispari. Kun Helsingissä on sopivasti Pride-viikko just meneillään, jaan nyt muutaman oman ajatukseni asiaan liittyen.

Mun mielestä rakkaus on tärkein asia maailmassa – ja se kuuluu ihan kaikille. Mikä minä olisin tuomitsemaan kahden tasavertaisen ihmisen välistä rakkautta toisiinsa? En keksi yhtään perustelua, joka minulle tai kenellekään muulle kanssaihmiselle antaisi sellaisia oikeuksia.

 

 

Love is a humanright.

 

Tämä kaikessa kauneudessaan, mutta valitettavasti myös hulluudessaan ihmeellinen matka nimeltä elämä sisältää kyllä ihan riittävästi oikeita haasteita, vääryyksiä ja epäoikeudenmukaisuuksia. Se, että joku rakastaa toista, vertaistaan ihmistä, ei lukeudu niihin. Rakkaus on arvokkainta ja kauneinta, mitä meillä on. Sprinkle that shit everywhere!

Rakastan saada valokuvata ihmisiä heidän hääpäivänään, leijuen kauneimmassa tilassa, ihanimman tunteen kannattelemana – eikä sillä ole mitään väliä, mitä sukupuolta he sattuvat edustamaan. Omassa maailmassani se on itsestäänselvyys.

 

 

LOVE IS LOVE

 

Kiitos tälle komealle pariskunnalle, jonka häät sain ilokseni viime kesänä ikuistaa. Katsotaan kuka onnekas saa kunnian paikata keikkansa perunutta kuvaajaa – korvaavia kuvaajaehdokkaita onneksi löytyi jonoksi asti!

Rakkaudentäyteisiä kesäpäiviä kaikille <3

Valolla, Mari