”Sometimes you can’t see yourself clearly until you see yourself through the eyes of others.”

(Ellen DeGeneres)

 

Tänä päivänä meillä kaikilla on enemmän tai vähemmän ulkonäköpaineita ja usein katsomme omaa kuvaamme aivan hirvittävän itsekriittisesti. Itse voisin luetella pitkän listan ”virheitä”, joita omasta kuvastani ensimmäisenä aina näen. Mutta vuosien saatossa olen opetellut näkemään muutakin, katsomaan omaa kuvaani toisin – samaan tyyliin kuin katson sinun kuvaasi. Nähden silmissäsi niin valonpilkkeen kuin syvyyden, hymyssäsi kaikki elämäsi hymyt, olemuksessasi upean tyypin joka uskaltaa olla just oma itsensä.

Olen opiskellut voimauttavaa valokuvausta ja valmistunut taideterapeutiksi. Teen myös erillisiä voimauttavaan vaikutukseen keskittyviä kuvauksia –  Voimakuvauksia – mutta oikeastaan sama lähestymistapa minulla on mihin tahansa kuvauksiin.

Olipa kyseessä mikä tahansa kuvaus, tärkein tavoitteeni on luoda sinulle rento, hyvän fiiliksen kuvauskokemus. Sellainen, jossa ei tarvitse esittää mitään, olla mitään mikä ei tunnu luontevalta. Sellainen, jossa hengitys kulkee vapaasti ja hymy pilkahtaa silmiin aidosti. Fiilistä kohottavan kuvauskokemuksen lisäksi tärkein tavoitteeni on saada aikaan sellaiset kuvat, jotka saavat sinut katsomaan itseäsi vähän uusin silmin – näkemään oman kauneutesi, komeutesi, vahvuutesi, herkkyytesi, oman ainutlaatuisen upeutesi! Mitä ikinä se sinulle tarkoittaakaan.

 

 

Voimakuvaus voidaan toteuttaa myös pariskunta- tai perhekuvauksena. Jos haluat syventyä teemaan kuvauksen avulla – itsesi, puolisosi tai koko perheesi kanssa, siinä tapauksessa Voimakuvaus on tarkoitettu sinulle. Keskustellen, kuvaten ja kuvia katsellen autan sinua muistamaan ja näkemään itsesi juuri niin upeana kuin olet.

Tulitpa luokseni mihin tahansa kuvaukseen, teen parhaani jotta lähdet kuvauksista hymy huulillasi ja askel ihan pikkuisen maan pinnasta irti.

Valolla, Mari

 

Kuvat on otettu Bad Kreuznachissa, Saksassa, josta isäni oli kotoisin. Vaikka itse olen asunut Saksassa vain vuoden elämästäni, ovat nuo maisemat minulle aina toinen koti. 

Mallina maailman ihastuttavin Leonie S.

Maailman ihanimmat pipot Sanni Momentos

Maailman söpöimmät leggingsit St. Malandra